БЕНДОВИ КОЈИ ЋЕ УЧЕСТВОВАТИ НА МИНИ ГИТАРИЈАДИ

СУБОТА 27. МАЈ/ ТРГ СРПСКИХ РАТНИКА/ КРАЉЕВО

ПРОГРЕС

ПРОГРЕС је краљевачки панк рок састав који постоји од 1993. године. Музика коју свирају темељи се на ауторским песмама.

Чланови бенда су: Горан Станисављевић (вокал, гитара), Богдан Живаљевић (бас) и Бојан Перовић (бубањ).

5555

FRAMEWORK

FRAMEWORK је бенд из Младеновца. Жанровски правац је crossover. Бенд је настао 2002. године и имао је запажене наступе по клубовима и фестивалима у Србији. Освојили су прво место на петом Шумадијском демо фесту у Крагујевцу.

Од 2017. године бенд наступа у саставу:

Миљан Милосављевић и Далибор Пантић  (вокал),  Драган Младеновић (соло гитара), Кристијан Симић (гитара),  Вељко Каличанин (бас) и Мирослав Милић (бубањ).

333

ЉУДИ У ГЛАВИ

ЉУДИ У ГЛАВИ је бенд који је настао крајем 2013. године у Трстенику. Од самог почетка рад заснива на ауторској музици и има више од тридесет песама, које изводи на својим наступима у циљу издвајања песама за први албум.

Музички правац:  рок, блуз, инди, алтернатива, постпанк. Чланови бенда:

Ненад Пестерац (вокал, гитара), Немања Марковић (пратећи вокал, бас гитара), Драган Џамић (бубањ) и Обрад Обрадовић (клавијатуре).

22

RIFF

RIFF је породични бенд. Чланови су отац и два сина. Бубњар има 11 година, а гитариста 16. Упркос годинама, RIFF  има доста искуства као кавер бенд и звучи веома  озбиљно. Од скоро свирају ауторску музику. Наступали су у градовима широм Србије.

Чланови бенда: Симо Тегелтија (вокал), Илија Тегелтија (гитара, вокал) и Петар Тегелтија (бубањ).

1

АМНЕЗИЈА

Бенд је основан у лето 2005. године када је и одржао прву клупску свирку. Током свих ових година постава се неколико пута променила, али уживање у рок свирци није прошло. АМНЕЗИЈА је наступала у скоро свим београдским клубовима изводећи домаће рок хитове, а пре неколико година започет је и ауторски рад.
Ауторске песме су разноврсне с обзиром на утицај више различитих бендова уз које су чланови одрастали. На Београдском ауторском рок фестивалу 2012. године АМНЕЗИЈА је победила по гласовима публике што им је свакако најдража награда. У плану је да почетком наредне године бенд изда и први албум за који је највећи део песама припремљен.
Бенд чине: Нина (вокал), Ћуре (гитара), Брајан (гитара), Кале (бас) и Панча (бубњеви).

18698194_1363622170386134_4075010895375923129_n

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment