ГЛАС ДАНИЦЕ КРСТИЋ ОЧАРАО КРАЉЕВАЧКУ ПУБЛИКУ - Културни центар "Рибница" Краљево

ГЛАС ДАНИЦЕ КРСТИЋ ОЧАРАО КРАЉЕВАЧКУ ПУБЛИКУ

Прво музичко вече Фестивала уметности „Маглич“ отворила је Даница Крстић, млада етно певачица из Крагујевца. Спој савршеног гласа и одличних музичара, резултирао је одличним концертом, који је почео песмом „Јаре моје“. На репертоару су биле и познате македонске песме као што су „Македонско девојче“, „Јовано Јованке“ и многе друге. Даница Крстић је на прошлогодишњем фестивалу наступала са групом „Балканика“, чија је чланица.
„Драго ми је што сам и ове године са вама и још ми је драже што сам дошла као солиста. Атмосфера је овде одлична и јако сам срећна што сам поново ту. У овом саставу наступамо активно већ две године. Изводимо модернији звук традиционалне музике. Лепо се слажемо, дружимо се и правимо сјајну атмосферу на сцени. Надам се да ће се публици то свидети, а ја ћу на сцени оставити срце и душу“, рекла је Даница пред почетак наступа.
За такмичење за песму Евровизије пријавила се на наговор својих родитеља за које каже да су јој највећа подршка. Не жали што није представљала нашу земљу, јер је како каже тада била јако млада и у том тренутку можда и психички неспремна, али да је то једно велико искуство.
„Музика је једно од мојих најјачих оружја и осећам превелику моћ кад певам, јер је то мој начин изражавања. Оно што не могу свима да кажем, ја искажем на сцени кроз песму и то је оно што ме у потпуности испуњава“, закључила је Даница.

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment