ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА ОЛИВЕРЕ ИНЂИЋ

У Галерији Културног центра у Рибници у среду 12. априла у 20 часова биће отворена изложба фотографија „ Romanyi Rota – Истанбул – водом“ уметнице Оливере Инђић.

„Фотографије су настале у Истанбулу. Писати о том чаробном граду, људима, заузело би превише страна. А и много је оних, који боље користе речи. О поетикама, смислу истих, не волим објашњавати. Куделка је то мајсторски рекао: "Нека ваше фотографије говоре", (Let your photos do the talking) каже ауторка изложбе.

Оливера Инђић је дипломирала сликарство на Факултету ликовних уметности. Бави се педагошким радом. Самостална је уметница и чланица УЛУС-а. Радила је као фотограф за Media Max магазин, објављивала у Политици, организовала ликовне и позоришне радионице у Београду, Великој Хочи, Нитри, Љубљани, Мардину, Бугарској, Италији. Оснивач је организације"Murals without borders". Изводила је мурале у Италији, Турској и Србији. Излагала је десетак пута самостално, цртеже и фотографије, и учествовала на стотинак колективних изложби у Србији, Црној Гори, Италији, Аустрији, Белгији, Пољској, Турској, Јапану, Хрватској, Босни, Француској, Немачкој, Енглеској.

a b c d

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment