НАЈАВА ФЕСТИВАЛА „STREET ART“ – КОНФЕРЕНЦИЈА

Поводом најаве „Street Art“ фестивала одржана је конференција за новинаре. На конференцији су говорили Елизабета Тодоровић, директорка Културног центра „Рибница“ Краљево и Бојан Петровић, менаџер за пројекте.
„Културни центар „Рибница“ Краљево и ове године последњег викенда у августу организује „Street Art“ фестивал. „Street Art“ је добро познат најмлађим суграђанима, а као и обично публику очекује богат музички програм. За такмичаре у категорији за најбољи стрип и карикатуру, најбољу фотографију и краткометражни филм, припремили смо пригодне поклоне уз помоћ пријатеља фестивала – Ерсте банке“, рекла је директорка Културног центра.
У оквиру „Street Art“ фестивала организоване су бесплатне радионице фотографије и графити, по којима је овај фестивал већ годинама препознатљив. Графитери су 20. августа радили мурал на зиду у пролазу код кафе бара Весело мајмунче, а 26. и 27. августа украшаваће зид моста на Ибру са рибничке стране са графитерима из Чачка, Београда, Крушевца и Берлина.
„Уз разноврстан програм, верујемо да ћемо и ове године организовати добру забаву. Очекују вас бројни музички састави из земље. Покушавамо да пружимо прилику и младим бендовима да крену путем старијих који су достигли неки ниво славе. Вечерњи програм и концерти 26. августа почињу у 20 часова, а другог дана, 27. августа у 19 часова и 30 минута. Сви програми су бесплатни“, рекао је Бојан Петровић.

konfe1 konfe2

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment