ОТВОРЕНА ГОДИШЊА ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА

У Галерији Културног центра у Рибници отворена је Годишња изложба фотографија аутора са територије Рашког округа. И ове године се на конкурс пријавио велики број љубитеља фотографије, а три равноправне награде припале су Марији Аћимовић, Јелени Жаревац и Лепосави Стругаревић.

„Још једна сјајна изложба која нас је мотивисала да наставимо да  стварамо и истражујемо нове теме и стилове. Фотографијом се активно бавим последње две године и још увек сам у процесу истраживања. Задовољна сам наградом на овогодишњем такмичењу и наставићу да и даље учествујем. Овакве изложбе нам омогућавају да чујемо реакцију публике, упознамо нове људе из ове професије, разменимо искуства и на крају оно најбитније - да се дружимо и стварамо“, рекла је Марија Аћимовић награђена ауторка.

Похваљене су фотографије Вере Михајловић, Марине Дабетић, Весне Милосављевић и Горана Ћурчића.

На изложби која је отворена до 14. фебруара можете погледати и радове  Николе Ађанина, Оље Симовић, Марка Вукашиновића, Ивана Андријашевића, Јелене Ћирковић, Андрее Пантелић, Ане Стругаревић, Јоване Милосављевић, Минеле Богућанин и Луке Дубака.

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment