ФЕСТИВАЛ “JAZZIBAR”- КОНЦЕРТИ, 3. ЈУЛ

jayyibar ide
У 20 часова на Тргу српских ратника наступа МАРКО МАРКОВИЋ РУБИКОНС БЕНД. Марко Марковић је светски познати трубач и композитор. Са намером да освоји нове креативне просторе и музичком тржишту понуди нешто потпуно ново, Марко Марковић је основао Марко Марковић Рубиконс Бенд, који чине талентовани млади џез музичари. Циљ бенда је да створи јединствени спој класичног и модерног џеза са карактеристичним јужњачким печатом.

 mmarkovic3

„DAVID BINNEY AVENIJA“, бенд који чине чувени саксофониста David Binney, бубњар Пеђа Милутиновић и басиста Петар Крстајић, наступиће у 21 час. Овај трио изводи џез, рок и фанк музику. Њихова музика је спој електронске музике и акустичних инструмената. David Binney,саксофониста, композитор и продуцент, један је од најзначајнијих џез музичара на светској сцени. Снимао је и наступао са бројним истакнутим џез, рок и поп музичарима свих генерација. Петар (Пера) Крстајић има улогу композиторa, аранжерa и басистe у бенду. Бубњар Пеђа Милутиновић последњих година је један од најактивнијих музичара на џез сцени у нашој земљи. Стални је члан ВХ бенда, као и Qzama Quartet-а.
Као гост бенда „David Binney Avenija“ наступиће Васил Хаџиманов.

13466557_1058552554226432_6463994735295049647_n avenija

CARVIN JONES BAND је блуз рок бенд из Аризоне. Наступају од 22 часа и 30 минута. Фронтмен групе је певач и гитариста Carvin Jones, басиста је Joe Edwards, а бубњар Levi Velasquez. Наступали су са Бади Мајлсом, Џеф Беком, Гери Муром, Џон Мајером, Џими Воном, Ериком Барденом…

CARVIN2

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment