ГРУПА „ЉУБОЈНА“ ЗАТВОРИЛА МУЗИЧКИ ПРОГРАМ ФЕСТИВАЛА

Одличан вокал, сјајни музичари и права сензација на бини!

Концерт је почео познатом македонском песмом „Зајди, зајди“ и одмах је било јасно да нас очекује право уживање. Ширио се тргом звук трубе, играло се и певало уз „Русе косе“, „Јовано, Јованке“, „Излегу да се рашета“, а све то је зачињено, веровали или не, реповањем. Састав су предводили певачица Вера Милошевска и басиста Оливер Јосифовски.
„Љубојна је бенд који постоји већ шеснаест година и бави се музиком која извире из Македоније, а ипак има много светског утицаја. То је музика у којој се свако може препознати. У Македонији је ускрсла последњих пет година и живи у свакој кући, на свакој прослави, на великој и малој сцени.“
У Србији су први пут наступали на Нушићијади у Ивањици, а недавно су концерт одржали у Београду. До сада су издали девет албума и планирају турнеју по Балкану, а ускоро наступају у Казахстану.
„Драго нам је што смо у Краљеву. Диван је град. Завидим вам јер су код вас у Србији сви градови живи, увек се нешто занимљиво дешава, а најдраже ми је то што нас је ваша публика одлично прихватила“, рекла је Вера Милошевска.

« 1 of 2 »
Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment