STREET ART 2015 – ОШ “IV КРАЉЕВАЧКИ БАТАЉОН” – СУБОТА 29. 8. / КОНЦЕРТИ

Више хиљада углавном младих људи уживало је на осам концерата организованих у оквиру "Street Art" фестивала у дворишту ОШ „IV краљевачки батаљон“ у Краљеву, а дневни програм је посетило више стотина најмлађих Краљевчана. Програм је био прилагођен свим генерацијама, па су у публици била и деца од три године и они који су већ загазили у пету деценију. Друго вече фестивала обележио је жешћи звук панк рока, а треће вече хип – хоп, реп и ди џејеви.
Наступили су DJ Mystee и Kolle, хип-хоп трупа "Continuum Prime" (Ниш), "Стерео банана", "Bad copy", DJ из Adriatic Funk League - Funk Efemdzemov, Zupany и Даркињо. Публику је посебно одушевио и развеселио наступ популарног хип-хоп састава “Bad copy“ из Београда.
- Петим јубиларним „Street Art“ фестивалом завршена је овогодишња летња фестивалска сезона у Краљеву. Ова манифестација је потврдила да иза ње и даље треба да стоји Град Краљево. Задовољни су и публика и извођачи и то је показатељ да овај фестивал треба да постоји, да се развија и надограђује - и да наредне године буде још већи и бољи. Запослени у Културном центру „Рибница“ су овог лета дали све од себе да се на четири фестивала покажу као добри организатори и домаћини многобројним гостима из земље и иностранства - каже в.д. директора Елизабета Тодоровић.
Покровитељи „Street Art“ фестивала су Град Краљево, Министарство трговине, туризма и телекомуникација, а фестивалу су помогли и бројни донатори и медији.

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment