KEPA & FREE SPIRITS ЗА КРАЈ МУЗИЧКОГ ПРОГРАМА „МАГЛИЧА“

Уз легендарног бубњара Кепу, фантастичан вокал Ане Поповић и изврсне музичаре Фафу и Јована, завршен је музички програм овогодишњег фестивала „Маглич“. Љубитељи Смака су вечерас у Краљевачком позоришту имали прилику да уживају у највећим хитовима ове групе, али и у неким песмама које Смак никад није изводио уживо.
„Имали смо доста свирки до сада и реакција је свуда иста, и овде и у иностранству. Публика одлично реагује, што нам даје самопоуздање и мотив да наставимо даље“, рекао је Кепа додавши да му је задовољство да наступа у родном граду у ком има пријатеље још од пубертетских дана.
KEPA & FREE SPIRITS су први заједнички наступ имали управо у Краљеву у јануару 2016. године. По речима Ане Поповић, тај наступ им је био генерална проба, а како их је публика одлично прихватила, био је то и знак да је то што раде добро.
„Изводимо познате песме групе Смак у другачијим аранжманима. Почели смо да радимо и ауторске композиције, још увек се тражимо, али ће правац свакако бити сличан овом. Радујемо се што смо вечерас овде, јер је Краљево врло битан град за нас, прво јер је Кепа овде рођен, а друго јер је бенд прву свирку имао у вашем граду.“
Концерт је завршен бисом уз овације публике.

     

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment