MUZIČKI PROGRAM NA STREET ART FESTIVALU / 25.AVGUST 2017.

 25. AVGUST / DVORIŠTE OŠ „IV KRALJEVAČKI BATALJON“ / OD 20.00

PRINCEZE ROK PLANETE

Tokom prošle godine u Rok Planeti se okupio sastav koji čine mahom devojčice koje završavaju osnovnu ili su tek na početku srednje škole. Nekoliko puta su nastupale tokom akcije "Gitarom kroz škole", kao i na humanitarnim koncertima u našem gradu. 
Kako su ti nastupi prošli zapaženo, u bendu je rešeno da ga sačinjavaju pretežno devojke, što je retka pojava u muzičkom svetu. Od nedavno “Princeze” u svojim redovima imaju i devojku koja svira bubnjeve. Bend izvodi popularne domaće i strane rok pesme. Na “Street art” festival nastupiće u sledećem sastavu:
Jelena Bojković (vokal), Tijana Tošković (gitara), Nevena Gligorov ( gitara), Nina Nešović ( gitara), Anđela Delić (gitara), Valentina Vukomanović ( bubnjevi), Suzana Jovanović ( gitara), a podršku će im pružiti i dva sjajna momka Luka Milivojević (bas gitara) i David Ružić ( gitara).
20645581_1442373099177707_1021017771029236637_o

FRAMEWORK
Za ljubitelje crossover-a!!!

Sjajni momci iz Mladenovca! U maju su učestvovali na Mini gitarijadi u Kraljevu i jednoglasnom odlukom žirija osvojili prvo mesto. Bili su pobednici i 5. Šumadijskog demo festa, drugi na Gitarijadi u Leskovcu… Izvode autorsku muziku i sve pesme su na engleskom jeziku.
Članovi benda:
Miljan Milosavljević - vokal
Dragan Mladenović - solo gitara
Kristijan Simić - ritam gitara
Miroslav Milić - bubanj
Petar Ristić - bas gitara

FRAMEWORK

SICKSOUL

Još jedan crossover bend dolazi nam iz Šapca! SickSoul postoji od 2010. godine i izdao je jedan album pod nazivom „Bez kompromisa“. Naziv albuma je u skladu sa žanrom koji propagiraju, stilom koji ih odlikuje i energijom koju pružaju na sceni. Nastupaju na festivalima tvrđeg zvuka i urbane kulture.

SickSoul

HADŽI PRODANE DUŠE

Alter – garage rok četvorka iz Užica nastupa na “Street art” festival u petak 25. avgusta u dvorištu “Bataljona”. Bend je poznat po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama, čime se izdvaja kao jedan od originalnijih mlađih sastava na regionalnoj sceni. Bili su pobednici na prošlogodišnjoj Gitarijadi u Zaječaru i nastupali na brojnim festivalima u zemlji.

bend HADŽI

NIČIM IZAZVAN / 22.00

Bend su osnovali Bojan Gluvajić i Boris Bakalov u proleće 2011. godine. Pesma ’’O tebi’’ je 2012. proglašen za singl godine na radio stanici B92, a na raznim radio i TV top listama osvajao prva mesta. Redom su se nizali vrlo uspešni singlovi ’’Živeti u prošlosti’’,’’Tužne devojke’’, ’’Glas’’,’’Trideset’’,’’Bilo gde’’ koji su se konačno u aprilu 2014. godine našli na prvom albumu pod imenom ’’Ničim izazvan’’u izdanju izdavačke kuće Lampshade media iz Beograda. Album je bio odskočna daska za visoku koncertnu aktivnost benda koji je nastupao na većini festivala u zemlji i regionu. Na drugom albumu bend ima duet sa Darkom Rundekom.
Trenutna koncertna postava benda: Boris Bakalov (vokal), Bojan Gluvajić (vokal, el.gitara), Mane Gluvajić(bas gitara), Borislav Kuga(klavijatura), Nemanja Vujović(akustična gitara), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Dragana Ilić (vokal), Marko Leđenac (bubnjevi), Nikola Petrović(trombon).

Nicim-Izazvan-by-Deadline-Design-Studio-small

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment