STREET ART 2017 – ПРВО МУЗИЧКО ВЕЧЕ У БАТАЉОНУ

Вече је почело наступом младог музичког састава из Краљева под називом ПРИНЦЕЗЕ РОК ПЛАНЕТЕ.

„Нашу групу чини осам девојчица од којих једна свира бубњеве,  што није баш уобичајено за један рок бенд. Ту су још и два дечака. Скупили смо се почетком ове године и одлично сарађујемо. Пробе су нам занимљиве, није све само свирка, већ опуштање и вид забаве. Ово нам је један од већих наступа и значи нам што промовишемо рок музику и наш бенд“, каже Невена Глигоров, једна од принцеза Рок Планете. Иако младе, савршено владају сценом! Било је право уживање слушати их.

А онда права експлозија добре енергије на бини – бенд FRAMEWORK из Младеновца! За перформанс који се ретко виђа били су задужени Миљан, Мирослав, Петар, Кристијан и Драган. Ове сјајне момке смо упознали на Мини гитаријади одржаној у мају и вредело је чути их поново.

Након Младеновчана уследио је бенд SICKSOUL из Шапца, који је добро познат краљевачкој публици, с обзиром на то да је већ наступао на „Street art“ фестивалу.

Као претпоследњи бенд ове вечери наступили су ХАЏИ ПРОДАНЕ ДУШЕ, alter garage рок четворка из Ужица, са својим препознатљивим звуком и   духовитим приступом животним темама.

На крају наравно НИЧИМ ИЗАЗВАН, а фотографије са њиховог наступа погледајте у другом албуму.

« 1 of 2 »

 

Share Button

No Comments Yet.

Leave a comment