Изборник Затворити

РАДИОНИЦЕ

Радионице Културног центра „Рибница“ Краљево подстичу и развијају: лични ангажман, рад у малим групама, активно учешће свих, разноврсност комуникацијских образаца, атмосферу подршке, право на различитост и поштовање потреба, емоција и начина функционисања сваког учесника, рад на заједничкој теми и ослањање на лична искуства.

Волите да цртате, сецкате, лепите, правите рукама, месите, слажете, бојите, маштате, истражујете, пробате, видите и чујете  нешто ново, дружите се, разговарате, поделите своја искуства… Све то и много више можете на нашим радионицама. Није важно да ли сте млади или стари, важно је да понесете добро расположење и осмех, све остало има код нас.

Плетење, сликање, израда накита…

Завршене зимске радионице

На последњој радионици „Два сата без телефона“ правили смо честитке за заљубљене, маму, тату, брата. Лепо смо се дружили и били веома креативни, а изнад свега прави другари.

Хвала свима на дивном дружењу и лепо се проведите до краја распуста!

Плетење, сликање, израда накита…

Плетење, сликање, израда накита…

На другој зимској радионици мале руке правиле су накит, бојиле стакло, везивале чвориће, низале перлице. Дечји смех испунио је тесну Библиотеку у Рибници.

Захваљујемо се другарима на предивном дружењу и наредну радионицу заказујемо у среду, 12. фебруар у подне, када ћемо се играти пантомиме. Видимо се!

 

Почеле зимске радионице „Два сата без телефона“

У понедељак је одржана прва у низу зимских радионица „Два сата без телефона“. Играли смо друштвене игре, цртали, резали, лепили, причали вицеве и смејали се. Циљ радионица је да се деца бар на кратко одвоје од савремене технологије и да на забаван и креативан начин проведу слободно време.

Следећа радионица је у среду 5. фебруара у 12 часова, када ћемо правити накит, траке за косу, бојити стакло и још много тога. Добро дошли!

НОВОГОДИШЊЕ РАДИОНИЦЕ У СИРЧИ

Други дан Божића провели смо са ученицима ОШ „Јован Цвијић“ у Сирчи. Срдачна добродошлица, насмејан колектив и раздрагана деца сачекали су нас у овој малој, али прелепој школи.

Када деца знају шта су праве вредности и ми одрасли знамо да смо на добром путу. Шарене честитке испуњене су жељама да најближи буду здрави, срећни, насмејани и у љубави.

Посебно се захваљујемо директору школе Ивану Радосављевићу и библиотекарки Јелени Даничић што су нам омогућили ово дивно дружење.