Изборник Затворити

РАДИОНИЦЕ

Радионице Културног центра „Рибница“ Краљево подстичу и развијају: лични ангажман, рад у малим групама, активно учешће свих, разноврсност комуникацијских образаца, атмосферу подршке, право на различитост и поштовање потреба, емоција и начина функционисања сваког учесника, рад на заједничкој теми и ослањање на лична искуства.

Волите да цртате, сецкате, лепите, правите рукама, месите, слажете, бојите, маштате, истражујете, пробате, видите и чујете  нешто ново, дружите се, разговарате, поделите своја искуства… Све то и много више можете на нашим радионицама. Није важно да ли сте млади или стари, важно је да понесете добро расположење и осмех, све остало има код нас.

НОВОГОДИШЊЕ РАДИОНИЦЕ У СИРЧИ

Други дан Божића провели смо са ученицима ОШ „Јован Цвијић“ у Сирчи. Срдачна добродошлица, насмејан колектив и раздрагана деца сачекали су нас у овој малој, али прелепој школи.

Када деца знају шта су праве вредности и ми одрасли знамо да смо на добром путу. Шарене честитке испуњене су жељама да најближи буду здрави, срећни, насмејани и у љубави.

Посебно се захваљујемо директору школе Ивану Радосављевићу и библиотекарки Јелени Даничић што су нам омогућили ово дивно дружење.