Изборник Затворити

Отворена изложба Фото кино клуба Краљево

У Галерији Културног центра отворена је годишња изложба Фото кино клуба Краљево.
Тема овогодишње изложбе, осим слободне, била је посвећена и води као најзначајнијем фактору за људски опстанак на планети. Тим поводом, на отварању изложбе приказана су три филма која су имала за циљ да подстакну размишљање о значају воде.
„На изложби нису приказани само радови краљевачких фотографа. Изложени су радови који су нам пристигли из разних крајева Србије и света, па је тако ова изложба и регионална и међународна. Љубитељи фотографије могу видети радове наших пријатеља из Крагујевца, Ниша, Београда, Новог Сада. Све су то запажени аутори кад је у питању српска фотографија. Такође се могу видети и радови који су нам послати из Црне Горе, са Новог Зеланда, из Канаде, Малте… Отуда и назив изложбе Фото кино клуб и пријатељи“, рекао је Владан Маринковић.
Аутори изложбе су:
Марко Стаматовић, Никола Миљковић, Јелена Думбеловић, Влада Маринковић, Саша Корни Лазаревић, Јан Вало, Снежана Лерх, Милан Симоновић, Владимир Петровић, Марко Радовановић, Јелена Вујовић Гардашевић, Марија Обрадовић, Рада Вукосављевић, Марина Дабетић Ђапић, Јована Драшковић, Павле Павловић, Биљана Ђукић, Јелена Јевтовић, Јелена Жаревац, Весна Андријашевић, Иван Андријашевић, Јована Андријашевић, Александра Вељовић, Лана Савић и Владан Маринковић.
Изложбу можете погледати до 30. децембра 2019. године.