Изборник Затворити

Изложба „Тренутак“ Косте Костића

На платоу испред Културног центра у Рибници у среду, 26. августа  у 18 часова, биће отворена изложба фотографија аутора Косте Костића.

Коста Костић је рођен 1989. године у Крагујевцу. Фотографијом се активно бави од 2013. године. Био је учесник изложбе „Путујући апарат“ 2017. године у Београду.

На конкурсу за Годишњу изложбу фотографија аутора са територије Рашког округа у 2019. години, чији је организатор Културни центар „Рибница“ Краљево, освојио је прву награду за фотографију „Водени пут“.

Костић је препознатљив по уличним фотографијама и портретима. Члан је и један од оснивача Фото клуба ф.64 из Краљева. Ово је његова прва самостална изложба и биће отворена до 9. септембра.

У случају лошег времена изложба ће бити отворена у галерији Културног центра. Наизменично ће изложбу моћи да погледа по петоро посетилаца.

Моле се посетиоци да се придржавају мера прописаних за сузбијање ширења вируса Ковид-19, да носе маске, одржавају физичку дистанцу од два метра и да користе дезо баријеру при уласку у галерију.