Изборник Затворити

СТРИТ АРТ ФЕСТИВАЛ 2022 – МУЗИЧКИ ПРОГРАМ

Музички програм Стрит арт фестивала одржаће се у суботу, 27. августа, на Тргу Светог Саве. Концерти почињу у 19. 30, а завршавају се у поноћ.

Наступају: Адам, Прљави инспектор Блажа и Кљунови, Епилог и Мортал Комбат.

 

Програм је бесплатан за публику.

 

АДАМ је краљевачки хард рок бенд са елементима оријенталне и метал музике. Основали су га чланови бенда Крсташи. Први сингл  „Сећања”,  бенд је објавио  2021. године.

Чланови су Владимир Крунић (вокал), Милан Марковић (гитара), Милан Ракоњац (бас), Страхиња Ђорђевић (бубањ).

Током снимања другог сингла, бенду се придружиo и Милан Столић у улози гитаристе. Нови сингл ће бити премијерно представљен на Стрит арт фестивалу.

Наступ бенда Адам почиње у 19. 30.

 

ПРЉАВИ ИНСПЕКТОР БЛАЖА И КЉУНОВИ је музички рок састав из Београда. Основан је почетком 1994. године и врло брзо постао један од најпопуларнијих клупских бендова у главном граду. Популарност се убрзо проширила на целу земљу. Наступали су на бројним фестивалима и увек приређивали одличну забаву.

И наком тридесет година постојања, бенд и даље наступа са истом енергијом и оставља срце на сцени.

Први наступ у Краљеву имали су давне 1996. године. На Стрит арту свирају од 20 часова.

 

ЕПИЛОГ је крагујевачки хард рок бенд. Чине га Ненад Јовановић – вокал, Драган Урошевић Урош (гитара), Дарко Спасић (гитара, вокал), Рале Петровић (бас) и Никола Баошић (бубњеви). Први албум објављен је 2016. године. У припреми је други, а као најава за нови пројекат, објављени су синглови „Макондо” и „Нећу”.

Концерт групе Епилог почиње у 21.30.

МОРТАЛ КОМБАТ је метал панк бенд из Београда, оформљен 2009. године. Бенд је базиран на тврдом звуку и провокативним текстовима који на сатиричан начин описују модерно друштво и окружење у коме живимо.

Састав чине: Милош Кричковић Крики – вокал, ритам гитара, Милош Георгијевић Гера – бас гитара, Стефан Џелетовић Џела – бубањ, Срђан Ранисављевић Ранис – ритам гитара и

Филип Дамјановић Фића – соло гитара.

Концерт почиње у 22.30 и траје до поноћи, када се завршава овогодишњи фестивал.

 

 

Добро дошли!