Изборник Затворити

КОНЦЕРТ НЕВЕРНИХ БЕБА – СТРИТ АРТ 2023.

На Тргу српских ратника, пред више хиљада посетилаца, одржан је концерт поп-рок састава Неверне бебе, који ове године обележава тридесет година постојања и рада. Ово је њихов други наступ у Краљеву у организацији Културног центра. На одушевљење присутних, концерт је трајао више од два сата, а музичари су оставили срце на бини. Између Неверних беба и краљевачке публике постоји веза коју бисмо, у најмању руку, могли да назовемо емотивном. Од првог тона до краја концерта, публика је била десети члан бенда.

„Краљево је показало колико воли музику, Неврене бебе, Тијану и колико поштује оно што ми радимо. Ми живимо наше снове и искрени смо у свему. И кад пишемо музику, и кад стварамо, и кад излазимо на бину, људима дајемо своје срце безусловно. Они то осећају и враћају нам кроз енергију. То је оно што нам даје мотивацију да тридесет година стварамо, путујемо и приређујемо овакве концерте”, рекао је Милан Ђурђевић, фронтмен, оснивач и комплетан аутор опуса бенда.

Иако је пре само два месеца постала мајка, Тијана Сретковић је наступила у свом родном граду, па су тако први пут у Краљеву на сцени биле три певачице овог бенда.

„Још увек се нисам званично вратила у бенд, али ово је мој град, овде сам одрасла и провела најлепше доба свог живота, тако да концерт у Краљеву није могао да прође без мене”, рекла је Тијана након наступа.

На репертоару су биле свима добро познате песме, али и оне нове које су објављене крајем прошле године на албуму „Ходај”.