Изборник Затворити

МЕТОД И ПРИНЦИП УСПЕХА – ПРЕДАВАЊЕ/РАДИОНИЦА ТАДИЈЕ МИЛЕТИЋА

Културни центар „Рибница” Краљево организује предавање „Метод и принцип успеха – крените правим путем”, аутора Тадије Милетића, у петак 19. априла 2024. године у 19 часова, у Свечаној сали Градске управе. Предавање се одржава у оквиру турнеје „Уметност успеха“.

Аутор и вођа радионице је редитељ, драматург, професор на Институту за уметничку игру и доцент Факултета савремених уметности, Тадија Милетић, који иза себе има више од петнаест година искуства у раду са младим људима. Члан је организације МЕНСА са којом је учествовао на бројним међународним скуповима као предавач и јавни говорник.

Радионица се бави стварањем нове креативне енергије код младих људи, који се двоуме и нису сигурни којим путем данас треба ићи и како остварити све планиране и потребне ставке личних распореда. Идеја је у томе да се кроз радионицу прикаже како пут ка успеху не изискује посебне јединствене склоности, већ да је свако од нас способан да уз добро вођење и међусобну кооперацију, пратећи Метод који презентује аутор радионице, направи нешто што вишеструко унапређује стартну позицију и нешто што ће окренути поглед ка позитивним примерима. У циљу проналажења скривених вредности у младим људима формирана је ова посебна радионица која је лако применљива на широки круг заинтересованих.